פסטרמה לתינוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/06/2011 | 01:36 | מאת: דיאנה

שלום וברכה בהודעה אחרת כתבתי כבר שיש לי תינוק בן שנה וחודשיים שלא ממש אוכל את הארוחה הבשרית שלו... השאלי שלי היא האם פרוסה אחת של פסטרמה הודו או נקניק ביום יכול לספק את הברזל שלו הוא זקוק ביום?? במידה והוא לא אוכל את הבשר של הארוחה אם כן האם רק פרוסה או שתים זה מספיק?? תודה רבה רבה מראש..התשובות שלכם עוזרות מאוד...

באופן כללי 2 פרוסות הודו או 3 פרוסות נקניק לא מומלץ לתת נקניק אם כבר עדיף פסטרמה עוף או הודו ובכל זאת על תוותרי עוף או הודו או בקר ,אפשר בולונייז או קציצות ,ואפשר גם פילה דג בפסטרמה יש הרבה מלח וניטרטים (חומר משמר )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים