הפסקת מטרנה לילדים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/06/2011 | 12:54 | מאת: דפנה

שלום, יש לי תאומים בני שנתיים ו-3 חודשים (אין עוד אחים). הם אוכלים ארוחת בוקר בשעה 9 בגן - דייסה. היו רגילים לשתות מטרנה בבוקר ובערב-לפני שינה. בד"כ מתעוררים ב-6 בבוקר. החלטנו שאנחנו מפסיקים עם מטרנה. במקום אני נותנת להם בקבוק עם מים - כתוצאה הם שותים הרבה מים לפני שינה וגם בבוקר. ובנוסף אני נותנת להם יוגורט קטן (מתוק) או קורנפלקס (לא מתוק) עם חלב (לפעמים עם צימוקים) כתחליף למטרנה בבוקר ובערב (זה בנוסף לארוחת בוקר וערב). מה דעתכם? תודה רבה מראש.

נומר שהפסקת מטרנה בגיל שנתיים זה בסדר אבל את לא יכולה להחיף תחליף חלב במים ,תני במקום חלב עם קורנפלקס או חלב או יוגורט

23/06/2011 | 10:00 | מאת: דפנה

תודה על התשובה, וזה בסדר אם בבוקר הם קודם שותים בקבוק עם מים ומיד אחרי זה אוכלים משהו?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים