הילדה בבית לא אוכל מזון מגוון בכלל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/06/2011 | 12:23 | מאת: סבטה

שלום אני צריכה יעוץ יש לי ילדה בת שנה וחודשיים אני לא יודעת למה אבל ברגע שהיא רואה כף וצלחת היא נכנסת להתנגדות אפילו שהיא מאוד רוצה לאכול ומבקשת לבד . היא לא אוכלת כלום חוץ מבקבוק סימילאק וגמדים או משהוא דומה בגן אומרים לי שיא אןכלת הכל אני לא מבינה מה הבעיה בבית ?

הבעייה היא כנראה בבית מכוון שכנראה מקבלת בעיקר בקבוקי חלב ולכן תעשי סדר ,תיצרי רעב ותתחיל לאכול ואם את לא מצליחה פני לדיאטנית ילדים שתלמד אוך לעשות סדר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים