אמא לתאומים בני שנתיים..

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/06/2011 | 11:58 | מאת: יסמין

היי!אני אמא לתאומים בנים בני שנתיים...שכבר אוכלים הכול,כעקרון רציתי שלאול כמה ארוחות צריך לתת לילד בגיל כזה? והאם אפשר להפסיק לתת סימילאק ודייסה?

ארוחת צוהריים מורכבת ממנת בשר כמו היד של הפעוט עם 2-3 כפן פחמימות (אורז או פתיתים או פסטה או חתיחת בטטה וירק קטן בקשר לתמ"ל אם את מורידה והארוחת בוקר מיידית בסדר אבל אם לא את צריכה להחליף את התמ"ל במוצר מגוון חלבי כמו יוגורט או חלב ...וצריכה לקבל לפחות 3 מנות ליום של חלב ומוצרי חלב

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים