מה להכין?!?!

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/06/2011 | 09:58 | מאת: טליה

יש לי ילד מתוק בן שנה+2. הוא אוהב לאכול, אבל אני מגיעה מהעבודה ב3.5, יחד איתו כל יום וקשה לי להכין משהו מהיר כדי שאוכל את מעט הזמן שיש להקדיש לו ולא להכנת אוכל. בנוסף, הוא דומה לבעלי והמשפחה שלו מלאה(במילים עדינות) ולכן חשוב לי עוד יותר להרגיל אותו לאוכל בריא. רציתי לדעת אם יש מתכונים מהירים ובריאים שאפשר להמליץ לי עליהם... תודה רבה מראש

ראשית העובדה שהמשפחה שלו מלאה עדיין לא מונע ממך ללמד אותו תזונה נכונה ועוד יותר נכון כי יש מרכיב גנטי להשמנה שנית מה מונע ממך להכין אוכל מראש עוף ,קציצות עם אורז או פתיתים או פסטה וממש לא בעייה ,את חייבת להתרגל יש ספר שנקרא טעמים ראשוניםויש בו הרבה מתכונים קלים להכנה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים