מוצקים והנקה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/06/2011 | 20:35 | מאת: אסתר

שלום.הבן שלי בן עשרה חודשים. הוא אוהב מאד לאכול מוצקים. אוכל הכל, בשר, דגים, ביצים, מוצרי חלב, פירות וירקות.עד לאחרונה ינק פעם או פעמיים בלילה, אולם עכשיו כבר לא רוצה. האם הוא חייב תחליף חלב? (אני לא אוהבת את כל ה"מטרנה" למיניהם), האם יש חלב אחר שאפשר לתת, חלב אורז או שקדים? תודה

את יכולה להמשיך להניק בוקר וערב ולהמשיך את המוצקים במידה ואת רוצה להפסיק הנקה ,את צריכה כן לתת תמ"ל בגיל הזה,חלב שקדים ואורז בכלל לא מאוזנים ולכן אסור לתת אותם בגיל הזה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים