פליטה והקאות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/06/2011 | 20:29 | מאת: מירב שמיר

בתי בת 5 חודשים. לקראת הליכתה לגן רציתי להתחיל להרגיל אותה לתחליפי חלב. התחלנו במטרנה חלבית לפני כמה שבועות. 2-3 שעות לאחר האכילה היא פלטה את הכל והתחלה להקיא מיצי קיבה. פנינו למוקד לילה שאמרו שכנראה זה רגישות למטרנה. השבוע ניסינו סימילאק חלבי ושוב הסיפור חזר על עצמו. הלכנו לרופא ילדים שאמר שננסה לתת לה כל יום קצת ולעלות את המינון מיום ליום. היום נתתי לה 30 מ"ל והיא שוב פלטה הכל והקיאה. האם לעבור ולנסות צמחי? האם ללכת לרופא אלרגיות?

20/06/2011 | 12:24 | מאת: אימא של רוני

שווה לך לנסות להחליף לאופטימיל יש אימהות אומרות שהטעם יותר מתחבב על ידי תינוקות נסי גם במקביל לבדוק אם יש אלרגיות, כדאי לזהות דברים כאלה מגיל צעיר :) בהצלחה!

21/06/2011 | 13:52 | מאת: סתם אחת

אם תמ"ל חלבי לא עושה טוב, אז מדוע להמליץ על אופטימיל שגם הוא חלבי...? לפחות תעשי שיעורי בית טרם הפרסום.

20/06/2011 | 13:31 | מאת: ד"ר בתיה וייס

בהחלט יתכן כי מדובר באלרגיה לחלבון חלב פרה. נסי פורמולה צמחית.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים