מטרנה שלב 2 במקום שלב 1 תינוק בן כחודש

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/06/2011 | 09:42 | מאת: גיל

שלום רב, יש לי תינוק בן 6 וחצי שבועות, ומסתבר שהאכלתי אותו במטרנה שלב 2 בטעות, במקום שלב 1 ב3 השבועות האחרונים. האם זה מצב שמסכן אותו? האם חסרו לו רכיבים חיוניים הצורכים השלמה היום? מהן ההשלכות? אודה לתגובה מהירה.

לא קרה כלום יש מרכיבים שקיבל קצת יותר ומרכיבים שקיבל קצת פחות ומכוון שזה 3 שבועות לא קרה כלום ורק לפעם הבאה שימי לב

29/01/2020 | 05:05 | מאת: רויטל

שלום פשוט נגמרה לי המטרנה שלב 1 ויש לי רק שלב שתיים וילדה בת שלושה חודשים זה נורא אם אני יביא לה שלב שתיים עד שגיעה בוקר והלך לקנות לה שלב אחד?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים