האם אפשר לתת לביתי תוסף מזון

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/06/2011 | 09:14 | מאת: סאלי

ביתי לא אוכלת את כל אבות המזון ,למשל אוכלת מעט עוף ,פסטה,אורז,ביצים,וגבינות,נראה לי משום מה שהילדים בכלל לא אכלנים בגילאים האלו ואולי צריך תוסף ,ראיתי בטלויזיה שגם לילדים ולמבוגרים אפשר להוסיף כל מיני אומגה 3 אכניציה וכו, האם זה יכול לעזור ?והאם מותר בגיל 5 שנים להוסיף משהו כזה

אם הילדה שלך לא אוכלת מגוון או לא אוכלת מספיק את צריכה להתייעץ עם דיאטנית ילדים על מנת שתנסה לעזור לגוון ואם לא הולך היא תחליט איזה ויטמינים נותנים אבל לא כל תוסף מזון מתאים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים