התייעצות לגבי תחליף חלב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/06/2011 | 18:47 | מאת: אמא שלי

שלום לכולם כבר רשמתי לפני שבוע שאני בהתייעצות עם עצמי לגבי תחליף חלב-אני עדיין מניקה אך חוזרת לעבודה עוד חודש בערך..האמת שזו פעם ראשונה שאני חושבת על מתן תחליף כי עם הגדולה הנקתי עד גיל שנה וחצי ואז היא עברה כבר לארוחת ערב עם כולם..אבל הפעם קטנצ'יק נכנס לפעוטון מוקדם מהצפוי וצריכה עזרה-אז,מישהי יודעת למה יש 2 סוגים לסימילאק ו2 סוגים למטרנה? הרגיל וה"מיוחד"?יש דבר כזה "מיוחד"???

גם למטרנה וגם לסימילק יש נוסחאה יותר מתקדמת ולכן הסוג השני יותר יקר ,הוא מכיל כל מיני תוספים כגון פרוביוטיקה ,אומגה 3 ,ונוקלאוטידים המטרה של החברות היא כמה שאפשר להתקרב להרכב של חלב אם את לא חייהבת לקנות את הסוג השני את גם יכולה לקנות את הסוג הפשוט בלי כל התוספות במיוחד שאת הנקת אותה ,זה גם עיניין של בסף

18/06/2011 | 15:28 | מאת: מיכאלה

מאחר והיא מכילה פרוביוטיקה, סיבים, LC PUFA ועוד רכיבים שאין במטרנה הרגילה. אריזה גדולה עולה בסביבות 70 ש' מול 100 ש'- סימילאק אדוונס. המטרנה החלבית הרגילה יותר זולה.

20/06/2011 | 11:19 | מאת: אמא שלי

מאד נכנסתי לכל החומר על כל פורמולה ופורמולה וראיתי שלמטרנה יש שמן דקלים לכן הורדתי אותם מהרשימה שלי- גם אקסטרא קר לא כזה זול והכמות שלו הכי קטנה רק 700 ג' לסימילאק יש 900ג' ואופטימיל 800 ג'-נראה לי אני אמשיך לשאוב עד שאחליט סופית-לא חשבתי שיהיה לי כל כך קשה!!

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים