תינוק שאוכל המון

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/05/2011 | 23:46 | מאת: אופיר

שלום רב בני בן חודש וחצי, נולד במשקל 2200 (אחד מתאומים) וכעת שוקל כמעט 5 קילו הוא אוכל המון, כל שעה וחצי/שעתיים הוא אוכל 120 מ"ל של מטרנה, אם הוא לא מקבל את המטרנה שלו אז הוא צווח וצועק ומעיר את כל השכונה. שום דבר לא מרגיע אותו פרט לאוכל. האם זה תקין? אופיר

תנסי לשמור על מרווחי זמן של שעתיים וחצי לפחות ובגיל 3 חודשים תוכלי לתת לו כל 3 שעות עם דייסה צריך להסתכל על העקומות הגדילה ולראות אם עכשיו מתייצב על עקומה שלו או שהוא קופץ בעקומה ואם התשבה היא שכן כל הזמן עולה במשקל בקצב מהיר תייעצי עם הרופא ילדים את צריכה לשקול אותו כל חודש וגם גובה על מנת לראות מה קורה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים