עזרה תפריט בת 8 וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/05/2011 | 12:13 | מאת: תמר

שלום, בתי בת 8 וחצי חודשים, התפריט שלה נראה כך: 7:00 - 160 CC מטרנה 10:00- פירות ( בד"כ 2-3 פירות עם כפית שקדייה טחונים) 12:30- מרק ( ירקות+עוף+ אורז/גריסי פנינה/עדשים/חומוס)- מנה יפה 16:00-17:00- הייתה אוכלת 180 CC מטרנה, בשבוע האחרון בערך 130 CC 19:00-19:30- הייתה אוכלת 180 CC מטרה בשבוע האחרון 80 CC ממש ממש בלחץ יש לי הרגשה שהיא כבר ממש לא מתלהבת מהבקבוקים וגם לא מספיק רעבה בערב לפני השינה. מה הייתן ממליצות לי לשנות על מנת שעדיין תאכל לפחות 2 בקבוקי מטרנה ביום? אוכל לא טחון היא לא אוכלת, זה גורם לה להקיא ודייסות היא ממש לא אוהבת, בנוסף אני חיה בסין עד יולי ונמנעת מלתת לה ביצים ומוצרי חלב סיניים ולכן קצת קשה לי לבנות לה תפריט אשמח לעזרתכן

תאכילי אותה כל 4-5 שעות אחרי מרק הגיוני שתקטין כמות תמ"ל בבוקר בקבוק תמ"ל לאחר4 שעות פירות לאחר 3-4 שעות מרק לאחר 4-5 שעות מרק בקבוק תמ"ל ואולי תיקח עוד בקבוק אם רעבה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים