כנראה אלרגיה למטרנה חלבית

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/05/2011 | 21:50 | מאת: ליאת

שלום בני בן שנה אוכל פירות מרקים וגם מטרנה. לפני 3 שבועות התחיל לשלשל, השלשולים נמשכו שבוע וחצי בעקבות המלצת הרופא החלטנו לתת לו מטרנה צמחית. לאחר שבוע של אכילת המטרנה הצמחית והפסקת השלשולים, החלטתי לתת לו מטרנה חלבית ולאחר מס' שעות הוא שוב שלשל. האם יתכן שרק לאחר שנה הוא פיתח אלרגיה לחלב? מה עושים במקרה הזה, ממשיכים לתת רק צמחי?

06/05/2011 | 16:28 | מאת: כוכבי בריגי'ט

לא ציינת מה הוא אכל לפני גיל שנה האם הנקה או גם תמ"ל אם זה הנקה יתכן כן אלרגיה ואם זה היה מטרנה את צודקת כנראה לא רגישות לחלב אלא וירוס את צריכה להתייעץ עם הרופא ילדים שלך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים