תינוקת בת 10 חודשים...

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/01/2024 | 19:21 | מאת: מירית

שלום, הבת שלי בת 10 וחצי חודשים, אוכלת היטב הנקה + תמ"ל והמון מוצקים. נולדה 3.300. ראיתי שכתבת כאן שעד גיל שנה צריל להשליש את משקל הלידה. כרגע היא שוקלת 7.600 לא נראה שתוך חודש וחצי היא תגיע ל 9.900. זה ממש נורא או שהיא פחות או יותר בסדר? אציין רק שהיא תינוקת פעילה מאוד מגיל צעיר ממש וכרגע כבר כמעט הולכת. יכול להיות שלכן היא לא עולה הרבה במשקל?

הי אם סה"כ אוכלת היטב ומתפתחת יפה אז בגיל שנה תתקרב לסביב 3 פעמים משקל לידה שלה . לפעמים סביב הכנסת מזונות משלימים יש העטה אבל לא צריך להילחץ . אצל אחות טיפת חלב מסתכלים על עקומת משקל ואורך .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים