בן שנה ושלושה חודשים - עצירות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/12/2023 | 08:35 | מאת: דינה

בני בן שנה ו3 חודשים. בריא בד"כ. חייכן. אחוזון 99 בגובה. אוהב לאכול. מאז המעבר למוצקים סובל מעצירות שמתבטאת בבכי בזמן מתן צואה ובצואה קשה. מקבל תזונה בריאה ללא אורז, בננות ותפוחים. שותה מים במהלך היום. לפני השינה שותה דייסה +תמ"ל בבקבוק ומתעורר בלילה פעמיים לפחות לינוק+ תמ"ל. אשמח לקבלת עיצה, מה לעשות כדי לפתור את עניין העצירות.

אם אוכל ירקות עם קליפה ( מלפפון ) / פרי תפוח / אגס ( תפוח לא גורם לעצירות ) אפשר לנסות כל יום כוס חד פעמי של מיץ קלמנטינה עם הסיבים אם הילד אוכל טוב כולל פירות וירקות תפני לרופא ילדים שלו .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים