תינוקת רגישה לחלב ולסויה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/10/2023 | 23:41 | מאת: שושי

בתי בת שנה ורבע יונקת הנקה מלאה בשילוב מוצקים. מגיל לידה הגיבה בהקאות לאכילת חלב וסויה שלי. כרגע ההנקה לא משביעה אותה בלילה מה ניתן להוסיף לה ללא חלב וסויה? דייסות? על בסיס מים? תחליף חלב?

שלום קודם כל מתי בדקת שוב אם יש אלרגיה לחחבון חלב פרה וסוייה אם זה היה ממש בגיל 0-6 חודשים , את צריכה לבדוק שוב באשור של רופא ילדים שלך . במידה וכן בדקת לא מזה אם הנקה לא מספקת את יכולתת לתת תמ״ל מיוחד עם מרשם של הרופא ואז תוכלי לשלב עם הנקה ומוצקים . . ואם לא את יכולה לתת הנקה וכל השאר מוצרים למשל 2 ארוחות בשריות ו פירות וכריך עם טחינה /חומוס וביצה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים