תינוק בן חודש סובל מכאבי בטן

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/09/2023 | 22:56 | מאת: ליאל

שלום בני בן חודש . במהלך החודש הראשון לחייו אכל סימילאק אדוונס, בשבועיים הראשונים הכל היה בסדר וחאט לאט המצב החמיר. היציאות היו קשות ובתדירות של אחת ליום. כאשר התינוק יכול לצרוח במשך שעה וחצי עד היציאה , מלווה בבטן נפוחה מתפתל ואי שקט. הקקי היה לעיתים ירוק עם גרגירים ולעיתים ירוק כהה נורא למרות החלפת התמל תוך כדי האכלה התינוק בוכה, צועק, מתפתל מכווץ רגליים ומותח אי שקט נוראי. ניסיתי מי שומר, ניסיתי ביוגאיה, סימיקול בהמלצת הרופא ללא הועיל. משקל הלידה 3.209 .משקלו כיום 4000 גרם (עולה יפה במשקל). תחילה אכל 120 וכמה פעמים 150 ולאחר ההדרדרות הוא בקושי אוכל 60/40 סיסי ורוצה לאכול כל שעתיים. מרגיש לי כאילו יש משהו פנימי עמוק יותר, הוא סובל ברמות קשות מה ניתן לעשות? אשמח לעזרתך

כאבי בטן של תענוקות הם יודעים ויש שינויים בעוצמות . התינוק שלך בריא כי עולה היטב במשקל . יחד עם זאת מתפטל מכאבים . מציעה שתנסה פורמולת קונפורט ( מטרנה קונפורט , סימילק קורנפורט ) אבל צריך להתמיד לפחות 3 ימים כדי לדעת . תנסי .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים