תינוק בן שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/09/2023 | 20:49 | מאת: אביה

היי, תאומים, נולדו בשבוע 38, בני שלושה חודשים. אחד מהם התחיל לאחרונה לרדת בכמות הארוחות (הפסיק לאכול בלילה.. למרות שכן מתעורר, לא רוצה לאכול ודוחף את הבקבוק). שוקל 5.7 קילו, אוכל 550-600 מ״ל ביום. גם לקיחת הבקבוק השתנתה לאחרונה, פעם היה אוכל בצורה מאוד נינוחה ורגועה. לאחרונה ניכר כי הוא סובל מהבטן, בהתחלה מסרב לבקבוק ובסוף אוכל רק כשאני איתו בעמידה/ תוך כדי הליכה.

תנסי להחזיר אותו להאכילה רגילה ( לא בעמידה , יתכן שסובל מכאבי בטן של תינוקות . לפעמים הם אוכלים פחות ( או ארוחה 1 פחות ) וזה לא אומר כלום כל עוד שהוא עולה במשקל . במידה וזה היהי בלתי נסבל תתייעצי עם הרופא ילדים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים