בת שנה וחצי אתגרי אכילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/08/2023 | 20:21 | מאת: ירידה משמעותית באוכל

לא היתה אכלנית גדולה מהיום שנולדה, אבל אכלה בסדר, ללא בררנות, עם עליה הדרגתית במשקל והתפתחות תקינה. בשבועות האחרונים חלה ירידה ניכרת ברצון לאכול. אין תסמינים לאיזשהו חולי או הפרעה. מתפתחת, מתקשרת ועל פניו הכל תקין. מעין לי מקצועית נראה שזה כאילו בכוונה. עושה דווקא. התוצאה היא תזונה מאוד לקויה, שנת לילה בלי ארוחת ערב והרבה מרכיבי תזונה שלא מקבלת. לא יודעת כיצד לנהוג

קודם כל לא להתרגש. לפעמים ילדים בודקים אותנוכדי לראות אם אנו מתרגשים . תמשיכו כרגיל להציע ארוחות , עד שתסכיל לאכול , יחד עם זאת לא לתת אוכל בכוח .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים