תזונה מותאמת לילדה על הספקטרום

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/08/2023 | 01:40 | מאת: אלה

שלום. אני מעוניינת להתייעץ עם דיאטנ/ית ילדים לגבי תזונה מותאמת לילדה על הספקטרום (קראתי שתזונה כזו יכולה לשפר תפקודים חישתיים ותקשורתיים) שאלתי היא האם מקובל לקבוע תור לכל דיאטן ילדים בנושא זה או שצריך מישהו שמתמחה באוטיזם? כי אני רוצה לקבוע תור דרך הקופה ואינני יודעת איך התייחסו לכך, אולי זה נושא שלא כולם מטפלים בו. בנוסף, הבנתי שמאכלים עם ויטמין די יכולים לעזור. האם בטונה יש ויטמין די?

כשי את קובית תור לדיאטנית ילדים תבקשי דיאטנית מומחת לתזונה של ילדים על הספקטרום . יש ויטמין D בעיקר בדג סלומון , בביצה וגם את יכולה לבקש מהרופא לבדוק רמת ויטמין D בדם אצל הילדה ואם חסר אפשר לתת תוסף ויטמין D

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים