סרבנות אכילה תינוק בן שנה וארבע

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/08/2023 | 15:59 | מאת: ג׳ולי

צהריים טובים, אני אמא לתינוק בן שנה וארבעה חודשים. כבר תקופה ארוכה שהוא נרתע מאוכל מוצק, מסרב לטעום מכפית ונועל את הפה, וכשאני נותנת לאכול לבד בכיסא אוכל הוא זורק את האוכל לרצפה ואפילו לא טועם. הוא יכול להשאר שעות בלי אוכל עד שלבסוף אני מביאה לו מעדן/ בקבוק. פעם לא הייתה לו בעיה עם אוכל והוא היה אוכל הכל, זו צורת התנהגות שפיתח לאחרונה ואני אובדת עצות. אשמח להדרכה מה עליי לעשות. תודה

הי את לא צריכה להתרגש , הוא בודק גבולות מולך . חכי איתו לפחות 4-5 שעות אם לא רוצה לאכול . אם רעב הוא יואכל בסוף . לא להתרגש שהוא זורק אוכל .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים