ירידה בכמות האוכל תינוק בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/08/2023 | 16:14 | מאת: אורין

היי צהריים טובים הבן המתוק שלי בן שנה וחצי ובשבועיים שלושה האחרונים הוריד בכמויות אוכל שאני רגילה שהוא אוכל ובדברים שהוא אוכל וזה ממש מדאיג אותי ואשמח לדעת מה אפשר לעשות לדוגמא קם בבוקר נותנת לו פרי ומעדן לאחר מכן מנשנש מאפה קטן. אחרי זה ארוחת בוקר אוהב מאוד גבינה צהובה ואוכל פרוסת לחם וטיפה קוטג ( לא מוכן לאכול מלפפון ולא עגבניה ניסיתי מספר פעמים) ואז פה הבעיה הוא ישן שנת צהריים ולאחר מכן אני מגישה לו צהריים והוא ישר מתנגד לשבת (גם אם אנחנו יושבים איתו) שזה גם תמוהה בעיני וגם כבדות עושה אוכל ממש קצת ביסים מכל דבר ( היה אוהב עד לא ממזמן פתיתים פסטה אורז וכבר בקושי נוגע בזה) לגבי בשר לא אהוב כלום מידי פעם אוכל טיפה חזה כוך שזה הדבר היחידי שמסכים או כמה ביסים מדג .. לאחר מכן לארוחת ביינים נותנת לו מעדן ופרי וארוחת ערב משתנה כל פעם הבעיה העיקרית שלי זה הצהריים אני באמת באמת לא יודעת מה לעשות והאם זה מצביע על איזה שהיא בעיה תודה וסליחה על האורך

לפעמים בגיל הזה ילדים בודקים את הגבולות שלנו . על תתרגשי , להתנהג כרגיל , בלי לחץ . סביר להניח שיחזור לאכול כרגיל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים