ילד קצת נמוך..........

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/07/2023 | 00:02 | מאת: ללי

שלום וברכה הבן שלי בן 10 שוקל כ28 וגובה 132 מה אני יכולה לתת לו איזה תוסף תזונה שיגבה יותר אני לא רוצה שישאר בן הנמוכים בכתה אני 159 ובעלי 176 משו כזה שמעתי על שמרי בירה או אבקת חלבון או בפדיאשור האם כדאי לתת משהו אפילו לתקופה בשביל להאיץ בגובה קצת

הי את צריכה לעשות יעוץ מסודר . צריך לבדוק מבחינת רצף עקומת גובה ועקומת משקל ולבדוק מה הוא אוכל ואם יש צורך להוסיף משקה / תוסף . ממליצה לך לקבוע תור אצל דיאטנית ילדים קופת חולים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים