תינוק ב7 חודשים לא אוכל מוצקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/06/2023 | 15:06 | מאת: אמא

שלום רב, הבן שלי בן 7 חודשים וחצי, איננו מעוניין כרגע באוכל מוצק , אוכל שתי כפיות ואז נועל את הפה, נסיתי לו הרבה שילובים עם כמה מרקמים אבל פשוט הוא לא מסכים וסוגר את הפה, הוא אוכל תמ"ל, האם אני צריכה להוסיף לו מים בין ארוחות התמ"ל? האם צריך לדאוג מהסיבה שהוא לא אוכל מוצקים? תודה

לא צריך לדאוג כרגע . להמשיך בלי לחץ לתת פירות / מרק טחון גם אם אוכל רק 2 כפיות . יתכן שגם עוד חודש יעבור ישר למצוקים . בקשר למים לא צריך כי אוכל תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים