ילדה בת 6 שלא אוכלת כלום

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

09/06/2023 | 17:42 | מאת: אתי

שלום, יש לי ילדה בת 6 שלא אכלה יומיים ושתתה רק מים הקיאה מדי פעם את הנוזלים, רק ביום השלישי אחרי בדיקות אצל רופא שאמר שהכל תקין והכל בסדר ולהקפיד על שתייה אני אמא מאוד דאגנית ומקפידה לא לתת מאכלים שאסורים או מסוכנים לגילה כמו סוכריות וגומי אני מסבירה שזה מסוכן ואפשר להיחנק ושהיא תגדל אני יאפשר לה, הילדה אמרה שהיא מפחדת לאכול כדי שהיא לא תחנק, הסברתי לה שאנחנו המשפחה דואגים לה ולא מכניסים הביתה מאכלים מסוכנים ושאין לה מה לדאוג

הי הייתי ממליצה לך לא לדבר על מזונות מסוכנים כי יתכן שמלחיץ אותה מקווה שחזרה לאכול ואם לא את צריכה לקחת אותה לרופא

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים