בת שנתיים לא אוכלת בכלל!

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/04/2023 | 02:22 | מאת: בן

שלום, יש לנו 2 בנות, אחת בת 4 והשניה כמעט שנתיים. הבת שלנו פחות או יותר נחשפה כמו אחותה הגדולה למזונות שונים ולטעימות בגיל חצי שנה. אך בעוד אחותה מהר יחסית התחילה לאכול מוצקים הקטנה לא מוכנה להכניס כלום לפה ולמעשה תלויה אך ורק בהנקה. חשוב לי לציין את זה כדי להבהיר ששתיהן נחשפו באותה דרך. שום דבר לא עוזר, חושפים אותה כמה שיותר וכל הזמן מושיבים בשולחן ונותנים לה להתנסות ולהרגיש דברים.. גם התפתחות הילד לא יכולים לעזור כי אף עצה שלהם לא עוזרת ובאמת ניסינו הכל הכל. כיום היא מוכנה פעם ב.. לשתות קצת מים מכוס וזהו. אנחנו ההורים מאוד מאוד מתוסכלים ומרגישים שאין באמת ניסיון או יכולת מצד הגורמים הרגילים לעזור, אנחנו חושבים שמדובר באיזשהי בעייה פסיכולוגית ואין לנו מושג מה אפשר לעשות... זה משפיע גם על היכולת לשלב אותה במסגרת. לא הצלחנו למצוא מקרים דומים באינטרנט. זה פשוט יקרה בסוף או שיש דרך לקדם את זה?

תסתרכו לעשות סדר עם הנקה , היא משתמשת בזה כמו אינפוזיה וא ז לא אוכלת . תנסו לתת 2 הנקות בלבד ורק אוכל בהמצע היום, אצל אימא היא תריח את החלב לכן עדיף אבא / סבתא שתאכיל אותה . גם 2 הילדים קבלו אותה חשיפה , זה חא אומר שזה אותו דבר.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים