גודל פיטמה- מתי להחליף?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/04/2023 | 12:26 | מאת: שלהבת

היי הילדה שלי בת 7 חודשים. כרגע אוכל 150 באיזור ה10 דק-לפעמים רבע שעה כרגע נמצאת עם גודל פיטמה 1 (טומי טיפי- השלב הראשון, הכי קטן) לא נראה שהיא מתעצבנת, אך לא יודעת אם זה נחשב הרבה זמן לכמות האוכל הזו. איך אדע מתי להחליף שלב בפיטמה? כמה זמן אמור לקחת האכלה מהבקבוק בכמות זו? איך אוכל לחשב את זה? והאם כדי, אם בכלל, להחליף לשלב הבא של הפיטמה? תודה מראש

בדרך כלל תינוק אוכל תוך 5-10 דקות ואפילו פחות מ10 דקות . אתה יכול לנסות פיטמה 2 ותבדוק על היד שלך שזה לא נוזל מהר מי דיי .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים