תינוק בן 10 חודשים ללא שיניים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/04/2023 | 20:36 | מאת: אור

שלום רב, התינוק שלי החל טעימות כבר מגיל 6 חודשים (ייתכן כי אלרגי לביצים, אך זה יבדק בעוד חודשיים במרפאת אלרגיה). פרט לדגים ופירות יער, טעם את רוב המאכלים, אך רק בצורה טחונה. הוא אוכל בגן מחית פירות ומרק טחון. אני לא מצליחה לעבור איתו לאוכל מרוסק או מכיוון שאין לו שיניים בכלל והוא נחנק ומשתעל ברגע שיש חתיכה , גם אם הכי קטנטנה שיש. האם יש בהכרח קשר בין צמיחת שיניים לביו מעבר מטחון למרוסק? האם הפתרון הוא פשוט להמתין לצמיחת שיניים? תודה נועה

הי אין קשר . מכוון שהוא בן 10 חודשים ,את יכולה לתת מרקם גס לא טחון עד הסוף , אפשר למשל לתת לו קוטג ( גם מרקם לא חלק ... ) ולהתקדם .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים