תינוקת בת חמישה חודשים מתחת לאחוזון 3

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/02/2023 | 17:53 | מאת: דורין

שלום, תינוקת עוד מעט בת חמישה חודשים, שוקלת 5.200, משקל לידה 2.600. לציין מפותחת, עירנית וחיונית. לאחרונה שמתי לב שאוכלת מעט (מטרנה) מתקשה לסיים בקבוק של 120, אוכלת בהפסקות. סה"כ ביממה אוכלת כ- 580 מ"ל אני מודאגת שלא אוכלת מספיק, חוששת שלא עולה מספיק במשקל. מה עלי לעשות? איך להגדיל את הכמויות שהיא אוכלת? או שזה הכמות שמתאימה לה ולא להיאבק איתה? אשמח למענה

הי אם נולדה , היא הכפילה משקל לידה לפני גיל חצי שנה כך שהכל בסדר . מבחינת הכמות היא תוכל כמה שהיא רוצה ולא כמה שצריך לכן תמשיכי לעשות מעקב משקל ואורך פעם בחודש .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים