תינוק לא מוכן לאכול כלום

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/12/2022 | 20:01 | מאת: אייל

שלום, הבן שלי בן 10 חודשים ופשוט לא מוכן להכניס כלום לפה שקשור לאוכל מלבד בקבוק, הוא כרגע על הנקה מלאה (צעצועים הוא מכניס חופשי לפה). היינו אצל מס' דיאטנים אבל בסוף זה נגמר במשפט תנו לזמן לעשות את שלו... אנחנו כבר חוששים שישנה בעיה מאחר והוא פשוט לא מוכן לפתוח את הפה לאוכל או אפילו לגעת בו. פשוט לא מראה שום התעניינות. גם בטיפת חלב אמרו שהוא יורד קצת במשקל ובאחוזונים... אשמח להכוונה או כל דבר שייתן לנו כיוון לנושא הזה. תודה!

יתכן שאת צריכה לעשות סדר עם הנקות על מנת שיתחיל לאכול אוכל . מציעה שתבקשי להגיע למרפאות להפרעות האכלה, קיימות כמעט בכל בית חולים לילדים וגם תפני לקלינאית תקשורת מומחת לפה שתדריך אותך ,גם יש בכל הקופות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים