שיעול בזמן האכלת תינוקת בת 7 שבועות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/08/2022 | 15:51 | מאת: הילה

שלום דר׳. בתי בת 7 שבועות סבלה מצינון שהעיק על נשימתה, ברקע ריפלוקס ניזונה מהנקה בשילוב נוטרילון ar. היינו במיון ושם הגדירו זאת כצינון והנחו אותי לתת לה טיפות/תרסיס מי מלח וכך עשיתי. כעת הופיע שיעול בעת הנקה והזנה מבקבוק ברמה שהיא ממש משתנקת ונחנקת. בהנקה השיעול היה מאוד קשה והפסקתי , בבקבוק באמצע ההאכלה היא משתעלת ונחנקת ואז אני מפסיקה ושוב חוזרים לאכול. כמו כן היא אוכלת במקום 150 אני נותנת 120 בתדירות גבוהה יותר והיא תמיד רעבה שוב ופולטת המון. כל זה נמשך יותר משבוע. וממש כואב לי לראות אותה ככה. אשמח להתייחסותך תודה

הי לדעתי תייעצי עם רופא גסטרו ילדים כי יתכן שפורמולה AR לא מספיקה .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים