אי נוחות תינוקת בת שבועיים לאחר אכילה במשך כל היום

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/10/2021 | 20:47 | מאת: אור

תינוקת בת שבועיים סובלת מאי נוחות בבטן כמעט לאחר כל ארוחה, בבית חולים קבלה מטרנה אקטסרה קייר ושינינו לה למטרנה גולד, בנוסף היא בולעת את הבקבוק מהר ורעבה בתדירות גבוהה יותר מבהתחלה כל שעתיים וחא כל שלוש שעות, האם מותר לחזור לתת לה מטרנה אקסטרה קייר? ומה מומלץ לעשות כדי להקל על האי נוחות?

האי נוחות ידועה בתינוקות ולדעתי אין לתת כל מיני תרופות . 1- אפשר לחזור למטרנה אקסטרא קר (ולא להחליף יותר ) 2- ואם האינוחות בלתי נסבלת אפשר לתת ביוגאיה 5 טיפות כל יום . זאת פרוביוטיקה לתינוקות והוכחה יעילה בקוליק .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים