הקאה מתמ"ל יונקת בת 4 וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/09/2021 | 20:12 | מאת: שירה

ערב טוב הייתה בהנקה מלאה שילבתי לה נוטרילון לפני חודש והכל היה תקין.לאחר מכן הפסקתי ועכשיו לקראת הכניסה לגן שילבתי לה נוטרילון פתאום הקיאה אותו ונהיו לה כתמים אדומים מסביב לפה ובנסיון שני גם הקיאה ונהיו כתמים אדומים סביב הפה ואותו הדבר עם המטרנה הרופא אמר לי להמשיך לתת כל פעם 10 מ"ל היום יישמתי את זה ולא הקיאה השאלה מה לעשות להמשיך לאיזה תמ"ל אפשר לעבור? תודה רבה

את צריכה לשוב לרופא לשאול מה לעשות האם להחליף לפורמולה כנגד אלרגיה לחלב פרה .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים