בן 4 חודשים, שוקל 8.700

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

31/08/2021 | 16:28 | מאת: חנה

בני נולד בשבוע 40+1 במשקל 3.200 היום (4 חודשים) שוקל 8.700 אוכ הנקה בלבד כל שעה וחצי/ שעתיים. הסבתות טוענות שצריך לעשות דיאטה, אבל בטיפת חלב לא אמרו לי כלום על המשקל. צריך להגביל בארוחות? למנוע מהילד לאכול כשהוא בוכה?

10/09/2021 | 15:50 | מאת: רותם

לא אתן לך עצות תזונתיות, פשוט כי אני לא דיאטנית. מה שכן, כואב לי לקרוא שכבר בגיל 4 חודשים הסבתות מעבירות ביקורת וטווענות שהתינוק צריך דיאטה (!!!???). נראה לי כדאי להבהיר להן כבר עכשיו שהערות בנוגע למשקל של התינוק לא מקובלות עליך ושבוודאי ובוודאי לא יעזו לדבר איתו על נושאים כאלה כשהוא יגדל, כי זו סלילת הדרך להפרעות אכילה וביטחון עצמי נמוך

חשוב שיואכל ארוחות מסודרות ואת לא צריכה להגביל אותו . רק לדעת שכשי תינוק בוכה זה לא בכך שהוא רעב לכן להיות קשוב לאותות של רעב שלו .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים