ויטמינים ומינרלים לילדה בת 3.5

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/07/2021 | 17:13 | מאת: נעמה

שלום רב יש לי שאלה בנוגע למולטי ויטמין פלוס סוכריות של הילדים של חברת אלטמן . הבת של בת 3.5 ואני נותנת לה כל יום 2 סוכריות . היא לא אוכלת הרבה ירקות ופירות ,נסיתי הרבה ונכשלתי , האם נטילת הסוכריות מהוות לה רשת ביטחון מבחינת כמות הויטמים והמינרלים שהיא זקוקה ביום יום. או שצריך בכל זאת לפנות לקופת חולים. על פי מה שרשום באריזה לקיחת 2 מהווה 100% מהצריכה היומית שלה . השאלה אם זה אכן נספג בגוף כמו שצריך ואם זה מספק . היא אוהבת אק מלפפון וזיתים היא מאוד בררנית באוכל , אני מרגישה רגשות אשמה לגבי כמות הויטמינים שהיא צריכה לקבל מהאוכל . אני נותנת לה גם אומגה 3 בצורת אלספונים בטעם שוקלד תפוז

כן ביומי פלוס יש את הכל . את לא צריכה להרגיש אשמה על העובדה שלא אוכלת פירות וירקות ,זה גם לא אומר שכשי תהיה גדולה יותר היא תמשיך לאכול מעט ירקות . החשוה הוא לא ללחוץ ותמיד לאכול מולה ירקות בארוחות משפחתיות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים