עצירות לבן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/03/2021 | 07:19 | מאת: הדס

הי. הבן שלי בן 10 חודשים, אוכל מטרנה אקסטרה קר בנוסף לאוכל מוצק. הוא קטן במשקל (מתחת לאחוזון 3) אך מתפתח בהתאם לגילו. בשבועות האחרונים שמה לב שקשה לו מאוד עם היציאות. הוא מתאמץ ובוכה מאוד. גם מרקם הצואה קשה. ניסינו להפסיק עם הטיפות ברזל , לתת לו מיץ של עגבניה, שמן זית, לוותר על בננה ואורז ולא ראינו שינוי. בלילה אני מוסיפה לו דייסת דגנים למטרנה. מה אפשר עוד לעשות?

מציעה שתקחי אותו לרופא גסטרו .אולי יש מקום לתת נורמלקס אבל קודם בדיקה אצל רופא גסטרו ילדים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים