ילדה בת 3 רוצה כל הזמן לאכול.

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/01/2021 | 12:04 | מאת: דניאל

שלום רב. יש לי ילדה בת 3. אנחנו אוכלים יחד איתה ארוחות מסודרות כל יום מאז שהיא התחילה לאכול אוכל מוצק. הילדה ממש אוהבת אוכל והיא אוכלת ממש כל סוג אוכל. במהלך היום הילדה כל הזמן רוצה לאכול ולא משנה מה.זה לא נראה רעב אלא רק רצון לאוכל. לפעמים היא " מפלחת" חטיף או משהו כזה . אם אני יושב לידה עם עוגיה או סנדוויץ היא רוצה להשתתף. אנחנו לא קשים איתה ומאוד מבינים את הרצון אבל יחד עם זאת מנסים לצמצם ולהכניס סדר. נראה שגם המידות גוף שלה קצת גדלו יחסית לגילה. בקיצור, אני חושש מהשמנת יתר. אשמח לדעת אם זה מצב תקין ואין מה לחשוש. ( תוך כדי שאני כותב היא פילחה במבה) תודה מראש דניאל

קודם כל תנסי לעשות סדר יש ארוחות מסודרות שהיא צריכה לאכול . ולעשות הפסקות בין הארוחות . יתכן שאין לה ווסות אכילה .שווה ללכת ליעוץ תזונתי אצל דיאטנית ילדים בקופת חולים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים