בת 8 חודשים הפסיקה לאכול מוצקים אחרי שכבר אכלה שתיי ארוחות.

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/01/2021 | 20:59 | מאת: איילה

שלום, בתי בת השמונה חודשים מסרבת לכל אוכל מוצק. ממש סוגרת את השפתיים ומסובבת את הפנים. חשוב לציין שהתחלנו את הטעימות בגיל 4 חודשים. ב6.5 חודשים אכלה כבר שתיי ארוחות מלאות ואהבה מאוד. פתאום הפסיקה. וזה נמשך כבר שלושה שבועות. היא לא יושבת עדיין כך שנסיונות עם כסא אוכל לא הולכות כל כך טוב.

תנסי לתת ארוחה חצי מוצקה ולא טחונה .ואם לא רוצה תעשי הפסקה תני רק בקבוקים ופעם ביום עוגיה ותחזרי לאחר חודש על ארוחות מוצקות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים