כמות אוכל ,לתינוקות בת 10 חוד'

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/01/2021 | 23:49 | מאת: רויטל

שלום, תינוקת בת 10 חודשים ,באחוזון גבוה במשקל אוכלת 3 ארוחות מוצקים( בוקר צהריים וערב)ו 3 בקבוקים ,בבוקר בקבוק אחרי ארוחת ערב ועוד בקבוק בחצות( כל בקבוק 170 מ"ל בערך). בכול מקום שקראתי צריך להציע יותר ארוחות מוצקים ,או עוד תמ"ל מתישהו במהלך היום... ניסיתי פעם אחת וזה ממש מילא אותה שבקושי אכלה את הארוחות ערב.. האם לשים יותר דגש על התמ"ל,או עוד ארוחת מוצקים? אני כבר לא בטוחה שמה שאני עושה נכון.... תודה!

הי מה שאת עושה נכון 3 ארוחות מוצקים ו3 בקבוקי תמ"ל או 2 ארוחות מוצקים ו3 בקבוקי תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים