שאלה לגבי מזון לבן שנתיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/12/2020 | 00:54 | מאת: מרים

פעוט בן שנתיים וחודשיים..משקל וגובה תקינים. משתדלת לתת לו אוכל מגוון...הוא די בררן..אבל בסך הכל אוכל את מה שנותנים לו.יש לי שתי שאלות - האם מותר לתת לו בגיל הזה טונה מקופסת שימורים?כמו שאנחנו אוכלים.. אם כן מה עדיף טונה במים או בשמן ? שאלה נוספת-הוא מאוד אוהב לשתות פעמיים ביום סימילאק גולד שלב 3 כ- 180 מל' כי הוא רגיל אליו עוד מהינקות.. האם להמשיך לתת לו או לנסות להעביר אותו לחלב פרה? מה עדיף מבחינה תזונתית?

את יכולה לתת טונה בשמן אין בעייה בקשר לתמ"ל את יכולה לתת בוקר וערב או חלב בוקר וערב

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים