התייעצות לגבי אכילת פעוט

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/12/2020 | 02:49 | מאת: טלי

הילד שלי בן שנתיים.משקל והתפתחות תקינים. אוכל במשך היום בצורה תקינה. רוצה להתייעץ איתך לגבי אכילת לילה. הוא מתעורר שלוש פעמים במהלך הלילה ומבקש לשתות סימילאק גולד (שלב 3). ככה הוא רגיל מאז היותו תינוק.. רק שעכשיו הוא כבר בן שנתיים ולא אמור לאכול בלילה. ניסיתי לתת לו מים אבל הוא מסרב..ניסיתי להפסיק אבל הוא בוכה ולא נרגע עד שמקבל את השתייה שלו. לא מבינה למה הוא עדיין צריך את זה . השאלה שלי היא האם זה מזיק לו שהוא אוכל בלילה ? ואיך אפשר לגמול אותו מהנוהג הזה

אין ספק שהוא לא צריך לאכול בליילה . מציעה ש - לוודא שאוכל מצויין ביום וארוחת ערב כולל בקבוק חלב או תמ"ל לפני השינה ושנית אם רוצה לאכול בליילה לתת לו מים ואם מסרב להרגיע אותו ללא אוכל ,יתכן שזה יקח כמה ימים ואז זה יסתדר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים