תזונת ילדה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/11/2020 | 14:42 | מאת: תמר

שלום, הבת שלי בת 2.2 לא אוכלת פירות וירקות בכלל. רק במרקים.. אני רוצה להתחיל לתת לה את הקפסולות של חברת גוס פלאס. האם מומלץ? תודה רבה.

במידה ולא אוכלת פירות וירקות בכלל יש לנסות לתת 1- 120 סמק מיץ טבעי כמו תפוז לויטמין C או שייק של פירות עם יוגורט או חלב או רסק פרי . בקשר לירקות אפשר להכניס בקציצות , 2- הג'וס פלוס לא מיועדים לפעוטות וילדים 3- מציעה לך ללכת לדיאטנית ילדים ותינוקות שתבחון מה היא לאו אוכלת ובהתאם תמילץ אם יש צורך במולטיויטמין

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים