התחלת טעימות, תינוק בן 4 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/11/2020 | 12:25 | מאת: אמא טריה

שלום רב, קראתי באתר של משרד הבריאות שניתן להתחיל בטעימות מגיל 4 חודשים בתנאי שהתינוק מחזיק את הראש יציב, ומביע עניין באוכל. בני בן 3 וחצי חודשים והוא נולד בשבוע 36. ההתפתחות שלו תקינה מאוד, והוא כבר מחזיק יפה את הראש ומתחיל להביע עניין באוכל כשאוכלים לידו (עושה תנועות עם השפתיים שלא עשה לפני כן). מאחר והוא נולד בשבוע 36,האם זה בסדר לנסות ולהתחיל בטעימות כשימלאו לו 4 חודשים או עדיף להמתין? ואילו דברים נותנים בהתחלה? תודה מראש !

אם בן 4 חודשים ( לא מתוקן אפילו ) ומחזיק היטב את הראש והוא מעוניין אפשר להתחיל ירקות , פירות , כל יום כפית בלבד במרקם חלק ( כמובן מבושל וטחון )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים