מתן מעדן פרו לילדה בת 3

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/06/2020 | 15:52 | מאת: סיגלית

שלום רב , הילדה שלי בת 3 והיא בררנית מאוד באוכל , לא אוכל בשר ועוף רק שניצלונים ופחמימות , האם אוכל לתת לה פרו ( המעדן שמכיל חלבון ) כדי שתשלים את כמות החלבונים המומלצת ? יש לציין שהיא עברה גמילה מבקבוק ומסרבת לשתות חלב בכוס , אוכלת רק לבנה ויוגורט ממוצרי החלב , האם אני יכולה לתת לה גביע פרו בטעם תות שמכיל 20 גרם חלבון ולחלק אותו כשתי מנות

אין צורך לתת מוצר חלב פרו לילדה שלך . אם את לא בטוחה שמקבלת מספיק חלבונים בתפריט היומי שלה תבקשי בקופת חולים יעוץ תזונתי מדיאטנית ילדים .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים