התייעצות לגבי אכילה בלילה של תינוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/06/2020 | 03:31 | מאת: שרית

תינוק בן שנה וחצי אוכל בסך הכל תזונה מגוונת. הבעיה שהוא מתעורר בלילה ומבקש לשתות את הסימילאק גולד 180 מל. במשך היום הוא לא רוצה לשתות אותו רק בלילה. בדרך כלל זה בסביבות 23 בלילה ואחר כך בין 02-03 לפנות בוקר. לפעמים מבקש עוד מנה ניסיתי לא לתת לו בכלל והוא בכה מאוד וצרח ולא היתה לי ברירה אלא לתת לו. ניסיתי לתת לו מים במקום והוא טועם וישר מסרב לשתות. השאלה שלי האם זאת תופעה תקינה...האם להמשיך לתת לו את החלב בלילה ? ואם לא מה אפשר לעשות ?

אוכל בקבוק ב23 בליילה .אין בעייה .תנסי כן לתת לו מים ב2-3 בבוקר גם אם יבכה . בנוסף תבדקי שאוכל היטב במהלך היום

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים