מעבר לחלב פרה לתינוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/05/2020 | 01:52 | מאת: סיוון

תינוק בן שנה ושבעה חודשים אוכל במהלך היום יוגורט 50 מל , גבינה לבנה 5% 2- 3 כפיות מעורבבת בגמדים 100 מל של שטראוס ולפעמים גם אקטימל. בלילה שותה סימילאק 180 פעמיים במהלך הלילה. האם צריך להפסיק לו את הסימילאק ולהתחיל להרגיל אותו לחלב פרה ? או להמשיך לתת לו...ואם כן עד איזה גיל ? האם מומלץ להפסיק לתת לו את הסימילאק, ולהתחיל להרגיל אותו לחלב פרה ?

בעיקרון מגיל שנה אפשר לתת חלב . הכל תלוי אם הילד אוכל הכל מגוון כולל פירות וירקות אפשר להעביר אותו לחלב בוקר וערב ואם בררן ולא אוכל טוב להמשיך עם תמ"ל עד גיל 2-3 שנים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים