תופעות של נוטרילון ar

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/05/2020 | 02:01 | מאת: נוטרילון ar

שלום התינוק שלי בן חודש וחצי לפני כחודש התחלתי להאכיל אותו בנוטרילון ar בהמלצת רופאת הילדים לחשש לרפלוקס סמוי מאז התינוקות מתקשה לעשות קקי מלווה בבכי והתאמצות , הוא לא נינוח לא מתוך שינה ולא בזמן האכלה ניסיתי לתת לו סימיקול ובייביזם ולא עזר האם ייתכן וסוג האוכל לא מתאים לו?

לפעמים אם סוג התמ"ל הזה קיימות יציאות קשות . דווקא זאת פורמולה שמאוד עוסרת לרפלוקס . מה שאת יכולה לעשות זה לתת חצי כמות נוטרילון AR ולאחר מכן תמ"ל רגיל ( מה שנתת קודם ) על מנת לנסות לרכך את היציאות

09/03/2023 | 01:38 | מאת: חנית

אם אני אתן נוטרילון ar בשילוב עם מטרנה שזה מה שאכל קודם לכן זה בסדר?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים