הבת שלי בת שנה וחודשיים ועדיין מתעוררת כמה פעמים בלילה לבקבו2

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/04/2020 | 21:14 | מאת: טוניה

הבת שלי שהיא בת שנה וחודשיים ועדיין מתעוררת בלילה לאכול,היא אוכלת מוצקים ביום 3 ארוחות אבל לפעמים לא ככ טוב,היא נרדמת אחרי בקבוק,ועדיין מתעוררת בלילה לאכול.לילה אחד הצלחתי לתת לה מים קצת לישתות ובקבוק אחד אתמול זה היה 2 בקבוקים...השאלה אם זה מהרגל או שהיא באמת רעבה,מה ניתן לעשות ואיך אדע אם זה מרעב?

צריך באמת לראות אם אוכלת היטב . בליילה יכולה לאכול בקבוק חלב או תמ"ל ואם עוד רוצה לתת רק מים על מנת שתוכל יותר טוב במהלך היום . בבוקר בקבוק חלב או תמ"ל ב10-11 כריך עם פרי צוהריים ביניים יוגורט ערב ארוחה עם בקבוק תמ"ל או חלב כך זה צריך להיראות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים