תינוק אוכל רק בשינה ומסרב לאכול את התמל בעת התעוררות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/04/2020 | 12:23 | מאת: דיאנה

התינוקת שלי בת 7 חודשים רק לפני כחודש התחיל המצב הנוכחי שאינה מסכימה לאכול בהתעוררות אך ורק אחרי שנכנסת לשינה עמוקה קצת מסכימה לקבל את הארוחה שלה יש לה סדר יום אך בלילה זה משתנה אין משהו מסודר אשמח לעזרה בנושא

הי זה לא שהיא מסכימה לאכול בליילה פשוט נרדמת והיא אוכלת כי ישנה . את צריכה לעשות סדר . תנסי לחכות לפחות 4 שעות בבוקר עד שתיקח בקבוק וכך תמשיכי עד שתוכל רוב הארוחות ביום ו2 בליילה למשל

21/04/2020 | 13:45 | מאת: דיאנה

הסתדר בדיוק באותו יום ששלחתי בפורום לא יכולתי למחוק לא ידעתי איך תודה בכל אופן יש לה סדר יום וחזרה לאכול רגיל מצאנו שיטה וגםבלילהכנל תודה רבה

19/10/2022 | 12:17 | מאת: אמאני

שלום, אני אמא לבת 4.5 חודשים שינקה עד גיל 3.5 חודשים . שוקלת 6 קילו וגובה 65 ס״מ מאז שהתחלנו תמ״ל כל ארוחה היא מלחמה. היא מסרבת לאכול כשהיא ערה ועירנית אך לעומת זאת כאשר היא מנומנמת/ נכנסת לשינה עמוקה היא אוכלת מדהים. מה יכולה להיות הסיבה? האם מדובר בדפוס התנהגותי? או אולי פיזיולוגי? אשמח לייעוץ בעניין . תודה רבה .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים