תפריט לתינוקת בת 10 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

31/01/2020 | 00:28 | מאת: שני

שלום רב, רציתי לשאול מבחינת הכמויות ומספר הארוחות האם מספק לגיל 10 חודשים סביבות 7- בקבוק תמל 180מ"ל 10-11 ארוחת פירות: בננה+אבוקדו/ תפוח+בננה+ טחינה. בערך 150 גרם אחרי שעה שעתיים משלימה לה בקבוק תמל בערך 100 מ"ל 16- ארוחת מרק עם עוף/דג או רק ירקות 150 גרם בערך 19- קצת ביצה מקושקשת עם גבינה, לא רוצה הרבה ומשלימה לפני השינה בבקבוק תמל 100 מל 22:30- בקבוק נוסף אוכלת עוד כ100 מל האם מספר הארוחות תקין והכמויות? מה ניתן להוסיף בשעות הערב במקום הביצה? האם אפשר לתת גם מרק ירקות לפעמים בערב? תודה רבה על תשובתך

בבוקר בקבוק תמ"ל פירות (לא להשלים עם בקבוק ) לאחר 3-4 שעות מרק ולא להשלים עם בקבוק .לאחר 4 שעות יוגורט אפשר לתת בערב אבוקדו וביצה עם תפו"א ושוב בקבוק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים